SALUTAPP

F.A.Q.

Tots els dubtes que pots tenir del nostre software

QUE VOLS SABER

Frequently Asked Questions

Es instantani. Despres d'escollir la teva subscripció i hagis definit els paràmetres inicials de la teva empresa ja el pots fer servir.
El pots fer servir en tant dispositius com vulguis. Però el mateix usuari nomes podrà tenir obert el programa (simultaneament) en 2 dispositius. Evidentment, si tens 10 usuaris podran treballar a l'hora. Parlem d'un mateix usuari.
El nostre programa està fet en format web, per tant, tal com fas amb un gmail o netflix, el pots accedir en qualsevol dispositiu que permeti navegar per internet.
Nosaltres entenem que pagues pel servei però les dades son teves. Despres de la teva baixa, no eliminarem les teves dades sense el teu consentiment durant un periode d'un any.
Si, la web es un programa viu que constantment estem millorant. Cada millora es aplicada a tots els clients de forma autòmatica.
Creiem que la nostra aplicació es molt fàcil i no et costarà gens aprendre-la. Tenim tutorials on s'explica com funciona. Només oferim assistencia online a la tarifa "Professional" i "multi-center". L'assistencia telefònica només es subministra a la tarifa "Multi-Center".